Durant iz bolnišnice nagovoril svoje oboževalce

Kevin Durant, eden ključnih mož košarkarske ekipe Golden State Warriors, je po novi poškodbi, ki jo je staknil po le 12 minutah igre na peti tekmi finala v ligi NBA, že prestal operacijo, zbral misli in se iz bolniške postelje javil svojim navijačem.


Duranta čaka dolgo okrevanje. Sam je v sporočilu tudi potrdil, da gre za strgano ahilovo tetivo, ki je znana po tem, da športnike potisne v dolgo rehabilitacijo.

Zelo trpim, a sem v redu,” je potolažil svoje oboževalce in se jim zahvalil za podporo. “Košarka je moja največja ljubezen in sam sem si želel vrnitve na parket, ker je to moje delo. Želel sem pomagati svojim klubskim kolegom,” je zapisal in vso odgovornost za vrnitev na parket tako kmalu po poškodbi praktično prevzel na svoja pleča. “Ponosen sem, da sem dal od sebe vse, kar sem fizično sploh lahko, in ponosen sem na zmago svojih bratov.”

View this post on Instagram

What’s good everybody I wanted to update you all: I did rupture my Achilles. Surgery was today and it was a success, EASY MONEY My road back starts now! I got my family and my loved ones by my side and we truly appreciate all the messages and support people have sent our way. Like I said Monday, I'm hurting deeply, but I'm OK. Basketball is my biggest love and I wanted to be out there that night because that’s what I do. I wanted to help my teammates on our quest for the three peat. Its just the way things go in this game and I'm proud that I gave it all I physically could, and I'm proud my brothers got the W. It's going to be a journey but I'm built for this. I’m a hooper I know my brothers can get this Game 6, and I will be cheering  with dub nation while they do it.

A post shared by 35 (@easymoneysniper) on

Svojim soigralcem je zaželel še zmago na šesti tekmi, s katero bi Golden State prišel do neverjetnega preobrata in se boril za vnovični naslov prvaka.

Sorodne objave