Navijaj za #mojtim na olimpijskih kvalifikacijah v Pireju

Slovensko moško košarkarsko reprezentanco v začetku julija čaka kvalifikacijski turnir za nastop na olimpijskih igrah. #mojtim bo vozovnico za Pariz lovil v grškem Pireju, kjer Sekulićeva četa upa tudi na glasno podporo s tribun.

Slovenija bo v Grčiji nastopila v skupini A, prvo tekmo pa bo igrala v torek, 2. julija, ob 21. uri po lokalnem času proti Hrvaški. Po dnevu premora 3. julija, ko se bosta med seboj pomerili Hrvaška in Nova Zelandija, pa se bo v četrtek, 4. julija, ob 17.30 po grškem času pomerila še z Novo Zelandijo.  V skupini B bosta poleg domačinov Grkov igrala Egipt in Dominikanska republika.


Po odigranih tekmah znotraj posamezne skupine ter prostem dnevu 5. julija, bosta v soboto, 6. julija na sporedu polfinalna obračuna (A1 : B2 in A2 : B1), v nedeljo, 7. julija pa še finalni dvoboj zmagovalcev polfinala, ki bo prinesel udeleženca olimpijskih iger.

SPLETNA STRAN OLIMPIJSKEGA KVALIFIKACIJSKEGA TURNIRJA V GRČIJI

Na turnir v Grčijo s Turistično agencijo Kompas

Zanimanje navijačev za olimpijski kvalifikacijski turnir v Pireju je izjemno. Grški organizatorji pričakujejo polno dvorano Miru in prijateljstva, slovenski reprezentanti pa upajo tudi na glasno pomoč zvestih slovenskih navijačev. Za slovenske košarkarske navdušence je znova poskrbela Turistična agencija Kompas, sicer partner Košarkarske zveze Slovenije. Za pristaše #mojtim je namreč zagotovila določeno število vstopnic v slovenskem navijaškem sektorju. Ob tem pa pripravila tudi dva zanimiva programa navijaškega potovanja.

Vstopnice v slovenskem sektorju

Prek Turistične agencije Kompas si navijači lahko zagotovite tudi zgolj vstopnice v slovenskem navijaškem sektorju za ogled košarkarskega spektakla v Pireju. Vse informacije glede programa in vstopnic najdete na spodnjih povezavah.

PROGRAM TA KOMPAS – OGLED TREH TEKEM

PROGRAM TA KOMPAS – OGLED ŠTIRIH TEKEM

Še nekaj vstopnic za Telemachov spektakel z Litvo

#mojtim bo med pripravami na olimpijske kvalifikacije igral tri pripravljalne dvoboje. Za uvod bo 23. junija gostoval v litovski prestolnici Vilni, dvakrat pa se bo v Stožicah predstavil domačim navijačem. Na slovenski praznik Dan državnosti 25. junija se bo še drugič pomeril z Litvo, 28. junija pa še z Brazilijo. Nekaj vstopnic za Telemachov spektakel proti Litvi je še na voljo, kmalu pa bodo v prodaji tudi vstopnice za obračun z Brazilijo.

 

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC SLOVENIJA : LITVA

Sorodne objave