Scottie Pippen toži petletno deklico

Nekdanji ameriški košarkarski zvezdnik Scottie Pippen se je v ZDA vnovič znašel v središču pozornosti. Tokrat zato, ker zaradi škode v svoji hiši na Floridi toži petletnico.


Scottie Pippen je eno najodmevnejših imen v zgodovini lige NBA. V zadnjem desetletju prejšnjega stoletja je kraljeval v ligi skupaj z Michaelom Jordanom in Dennisom Rodmanom, ter se z njima in Chicago Bullsi veselil kar šestih naslovov prvaka. Leta 1992 je bil na olimpijskih igrah v Barceloni tudi član takrat opevanega zlatega košarkarskega Dream Teama.

53-letni Pippen se je znova znašel v medijih, tokrat zaradi na videz bizarne zgodbe. Od petletnice zahteva 100.000 ameriških dolarjev. Svojo hišo v Fort Lauderdalu je znani košarkar oddal njenim staršem, dekle pa je z barvo in kredo praktično uničilo zidove vile. »Incident« se je zgodil že lani, vest pa je znova privrela na dan, potem ko je Piippen spremenil tožbo in poleg staršev zdaj toži njihovo hčer.

Družina, ki jo zdaj toži košarkar, je hišo najela za 30.000 dolarjev na mesec. Tja so se preselili potem, ko jim je septembra njihovo hišo poškodoval hurikan Irma. Mati petletnice je znana komičarka Lindsay Glazer, ki vse očitke zavrača in dodaja: “Kdo bi si upal pomisliti, da bo Dennis Rodman utrjeval ameriške odnose s Severno Korejo, Scottie Pippen pa bo tisti norec, ki toži majhne otroke.”

Sorodne objave