Na Sekulićevem seznamu za Ukrajino in Izrael 13 košarkarjev

Znani so reprezentanti za uvodni cikel kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu leta 2025. Selektor Aleksander Sekulić bo za dvoboja proti Ukrajini in Izraelu računal na 13 košarkarjev. Vstopnice na Eventimu in Petrolu, neposredni prenos na Šport TV.


Slovenska moška članska reprezentanca bo pestro leto 2024 začela s kar dvema domačima tekmama v uvodnem ciklu kvalifikacij za EuroBasket 2025. V koprski Bonifiki bo v četrtek, 22. februarja gostila Ukrajino, tri dni kasneje pa še Izrael. Obe tekmi se bosta začeli ob 18. uri.

Vstopnice so v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Cena vstopnice za posamezno tekmo v predprodaji znaša 20€ na dan tekme bo cena vstopnice 25€. Na voljo so tudi vstopnice tik ob samem igrišču. Otroci do dopolnjenega šestega leta imajo na tekmo prost vstop. Sedežni red ni določen, izbira sedišč je prosta. Do vključno srede, 21. februarja je možen tudi nakup paketa vstopnic za obe tekmi. Cene paketa je 30€. Vsak obiskovalec uvodne kvalifikacijske tekme z Ukrajino bo na vhodu v dvorano Bonifiko brezplačno prejel navijaški šal.

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC SLOVENIJA : UKRAJINA IN SLOVENIJA : IZRAEL

Selektor #mojtim Aleksander Sekulić bo za uvodna kvalifikacijska dvoboja računal na 13 košarkarjev. Na reprezentančnem seznamu so JAKA BLAŽIČ (Cedevita Olimpija), ŽIGA DIMEC (Anwil Wloclawek, Poljska), GREGOR HROVAT (JDA Dijon, Francija), ALJAŽ KUNC (Twarde Pierniki Torun, Poljska), MIHA LAPORNIK (Herada San Pablo Burgos, Španija), JURIJ MACURA (Krka), ALEKSEJ NIKOLIĆ (ES Chalon, Francija), BINE PREPELIČ (Spirou Basket Charleroi, Belgija), KLEMEN PREPELIČ (Galatasaray, Turčija), ŽIGA SAMAR (Alba Berlin, Nemčija). LEON STERGAR (Krka), LUKA ŠČUKA (Cedevita Olimpija) in MIKE TOBEY (Crvena zvezda, Srbija).

 

Sorodne objave