Zoran Dragić znova podlegel poškodbi

Nemški Ratiopharm Ulm se v zadnjem času sooča s težavami. Ne gre jim v domačem prvenstvu, niti se z dobrimi igrami ne morejo pohvaliti na evropski sceni, kjer igrajo v EuroCupu. Sedaj je moštvo, ki ga vodi Jaka Lakovič za nekaj časa ostalo še brez Zorana Dragića.


Zoran Dragić že zadnje tri tekme manjka v igralskem kadru Ulma. Izpustil je evropsko tekmo z Bologno, nato ga ni bilo na prvenstvenem obračunu z Würzburgom, Lakovič pa nanj ni mogel računati niti na torkovi preizkušnji v EuroCupu proti Andorri. Po poročanju Ulmove uradne klubske strani naj bi se mlajši od bratov Dragić poškodovala že na srečanju z berlinsko Albo, ki je bila na sporedu 3. novembra. Na tekmi, ki je potekala v Berlinu si je slovenski reprezentant poškodoval stegensko mišico, takoj naslednji dan pa je v Ulmu opravil zdravniški pregled.

Koliko časa bo Dragić odsoten s parketov še ni znano, gotovo pa je, da ga moštvo Ulma še kako potrebuje. Nemci so namreč izgubili vsa tri srečanja, na katerih je Zoran manjkal. V EuroCupu so trenutno pri zgolj eni zmagi, enak izkupiček pa imajo v nemškem prvenstvu (BBL), kjer zasedajo šele 13. mesto.

Avtor: Timotej Prosenc

FOTO: SWR

Sorodne objave