Zasuk: Kuzmiću sedaj grozi tožba

Ognjen Kuzmić zelo uspešno okreva po poškodbi, ki jo je pred tedni staknil v prometni nesreči. Potem, ko je bilo nekaj časa v nevarnosti celo njegovo življenje Kuzmić sedaj načrtuje vrnitev pod obroče. Po najbolj optimističnih napovedih naj bi se treningom Crvene Zvezde priključil že v začetku prihodnjega leta. Na neljubi dogodek na bosanski regionalni cesti pa še nekaj časa ne bo mogel pozabiti. Sedaj mu namreč grozi tožba soudeleženca v prometni nesreči.


Če se je do pred kratkim okrevanje Ognjena Kuzmića prikazovalo kot zgodbo o vzponu in vrnitvi 29-letnega Srba, pa se je sedaj oglasil Dražan Janjanin. Janjanin, sicer boksar iz srbskega dela Bosne in Hercegovine, je bil sopotnik v vozilu v katerega je trčil Kuzmićev porsche. Srbski boksar je prepričan, da je bil Kuzmić tisti, ki je sedel za volanom in to v vinjenem stanju.

“Nisem se želel oglašati, ko je ležal v bolnišnici,” pravi srbski boksar in dodaja: “Skoraj bi me ubil pred domačim pragom. Najbolj me boli to, da Ognjen ali kdo iz njegove družine ni pomislil na to, da bi poklical ter preveril, v kakšen stanju sem. To je sramota. Ni človeško. Nič ne potrebujem od njega, a lahko bi se me spomnil vsaj s sporočilom,” je bil razjarjen Janjanin. Očitno torej nesreča, ki se je zgodila na cesti med Banjaluko in Prijedorom še ne bo kmalu dobila epiloga.

Sorodne objave