VIDEO: Dončić ob zmagi vpleten v “pretep”

Sezona lige NBA se ni še niti začela, igralci pa so že zdaj nabrušeni in pripravljeni na hud boj za končnico.


Na zadnji tekmi predsezone so Dallas Mavericksi visoko z 107:82 ugnali letošnje prve favorite za naslov prvaka, Los Angeles Clipperse.
Na srečanju je bil znova v glavni vlogi naš as Luka Dončić, ki je sicer dosegel dvojni dvojček (15 točk in 13 skokov), a to ni glavni razlog, zakaj danes polni novice ameriških medijev. Ob prekinitvi in po sodniškem žvižgu je namreč novinec v moštvu Clippersev, Terance Mann, storil nešportno potezo in žogo agresivno izbil iz rok Dončića. Ta tega seveda ni sprejel dobro in se je nanj zelo razjezil. Namenil mu je nekaj krepkih besed in ga tudi odrinil. Mann mu seveda ni ostal dolžan in se je takoj spustil v Dončića, hitro pa so se nato vmešali soigralci.

Na srečo ti niso podžigali prepira, ampak so mlada “petelina” med seboj ločili, prvi ki je reagiral pa je bil Boban Marjanović, ki je Dončića takoj potegnil na stran.

Situacijo si lahko ogledate na posnetku spodaj:

https://www.youtube.com/watch?v=88Ogb0_bVPY

Pred začetkom sezone veseli predvsem dobra ekipna igra Dallasa, ki je tako za konec gladko odpravil močne Clipperse, ki so sicer nastopili brez Paula Georga. Solidno tekmo je znova prikazal Kristaps Porzingis, ki je tekmo končal pri 18 točkah, nekoliko skrb vzbujajoče pa so izgubljene žoge Dončića, saj jih je imel danes kar devet v le 25 minutah igre.

Foto: NBA

Sorodne objave