V prodaji vstopnice za dvoboj #mojtim proti Ukrajini in Izraelu

Slovensko moško košarkarsko reprezentanco čez dober mesec dni čaka začetek kvalifikacij za evropsko prvenstvo leta 2025. #mojtim se bo za uvod v koprski Bonifiki pomeril z Ukrajino in Izraelom. Vstopnice so že v prodaji.


Slovenska moška košarkarska reprezentanca bo koledarsko leto 2024 začela z dvema domačima tekmama v uvodnem ciklu kvalifikacij za EuroBasket 2025. V koprski Bonifiki bo v četrtek, 22. februarja gostila Ukrajino, v nedeljo, 25. februarja pa še Izrael. Obe tekmi se bosta začeli ob 18. uri.

Paket vstopnic za obe tekmi 30 evrov

Vstopnice so v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Cena vstopnice za posamezno tekmo v predprodaji znaša 20 € na dan tekme bo cena vstopnice 25 €. Na voljo so tudi vstopnice tik ob samem igrišču. Otroci do dopolnjenega šestega leta imajo na tekmo prost vstop, a nimajo zagotovljenega sedeža. Sedežni red ni določen, izbira sedišč je prosta. Do vključno srede, 21. februarja je možen tudi nakup paketa vstopnic za obe tekmi. Cene paketa je 30 €.

Do tega petka s kodo KZS74 do 20% popusta

Košarkarska zveza Slovenije v tem tednu praznuje 74. rojstni dan. V okviru praznovanja tako navijačem ponuja prav posebno ugodnost. V primeru spletnega nakupa so vstopnice s kodo KZS74 do vključno petka, 19. januarja 2024 na voljo z 20% popustomVsak obiskovalec uvodne kvalifikacijske tekme z Ukrajino bo na vhodu v dvorano Bonifiko brezplačno prejel navijaški šal.

Za Slovence bosta že uvodni kvalifikacijski tekmi sila pomembni. Z zmagama proti Ukrajini in Izraelu bi namreč že naredili ogromen korak k uvrstitvi na EuroBasket 2025. Na evropsko prvenstvo bo napredovalo 24 od 32 sodelujočih reprezentanc oziroma po tri najboljše v posamezni skupini, razen iz skupin kjer bodo igrale gostiteljice prvenstva Latvija, Ciper, Finska in Poljska, ki so na prvenstvo neposredno že uvrščene. V teh skupinah (skupine C, E, G in H) si bosta poleg gostiteljic napredovanje zagotovili še dve najvišje uvrščeni reprezentanci.

Poleg uvodnih februarskih tekem, se bodo kvalifikacije odvile še v dveh kvalifikacijskih ciklih. V drugem se bo Slovenija dvakrat pomerila s Portugalsko, in sicer v gosteh 22. novembra ter doma 25. novembra 2024. V zadnjem kvalifikacijskem ciklu pa bo #mojtim dvakrat gostoval. 20. februarja 2025 se bo pomeril z Ukrajino in 23. februarja z Izraelom.

Sorodne objave