Robi Ribežl vabi navijače na prvo domače srečanje

Z jutrišnjo tekmo med laškim Zlatorogom in Gorenjsko gradbeno družbo Šenčur, ki se bo v Treh Lilijah začela ob 19.30 uri, se bo nadaljevalo drugo kolo 1. SKL. Preostali tekmi med Šentjurjem in Helios Sunsi ter Rogaško in Hopsi bosta odigrani v soboto ob 19. uri. 


1. SKL
2. kolo
Petek, 11. oktober, ob 19:30
ZLATOROG LAŠKO : GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR
Košarkarji Zlatoroga so za uvod v novo sezono državnega prvenstva visoko izgubili proti aktualnim državnim prvakom, tokrat pa jih pred domačimi gledalci čaka težka preizkušnja proti izkušeni ekipi Gorenjske gradbene družbe Šenčur. Pomlajena ekipa iz Laškega je v Kopru sicer dosegla 73 točk, za igro v napadu pa sta bila razpoložena le Petar Kusovac (20 točk) in Kaleb Alejandro Joseph (13 točk).

Na drugi strani so Šenčurjani, ki so sicer večino časa držali rezultatsko prednost, po napeti končnici izgubili obračun s Helios Sunsi. Nobenemu izmed košarkarjev ni uspelo preseči meje desetih točk, so se pa vsi, z izjemo Uroša Zadnika, ki so stopili na parket tudi vpisali med strelce.

Izjavi trenerjev pred tekmo:
Konstantin Subotič, trener Gorenjske gradbene družbe Šenčur:
“Na novem gostovanju bo potrebno pokazati več kot na zadnjem v Domžalah. Moramo ostati osredotočeni vse do konca tekme, predvsem pa bo potrebno odločno igrati tako v obrambi kot v napadu.”

Robi Ribežl, trener Zlatoroga:
“Veselimo se prve domače tekme. Nasprotnik je zelo izkušena ekipa, zato pričakujem trdo in težko tekmo. Mi bomo naredili vse, da zmaga ostane v Laškem. Želim pa si tudi podporo navijačev, zato jih vljudno vabim na jutrišnjo tekmo.”
Foto: Facebook profil Ribežl Robi

Sorodne objave