Ima Miami boljšo klop kot Dallas?

Vročica je na gostovanju ugnala Charlotte Hornets s 108:94, medtem ko v ekipi ni bilo Gorana Dragića, na klopi pa so obsedeli tudi Justice Winslow, Jimmy Butler, James Johnson in Kelly Olynyk.


Najbolj razgret v ekipi Erika Spoelstre je bil Dion Waiters z 19 točkami (tri trojke). Nasploh so se pri Miamiju imeli priložnost izkazati novinci, ki so to dobro izkoristili. Vnovič je vtis na trenerja napravil Tyler Herro, ki je svoje minute na parketu dopolnil s točkami, izkazala pa sta se še dva novinca v ekipi Kendrick Nunn in Davon Reed.

Miami ima za razliko Dončićevega Dallasa zdaj že dve zmagi v pripravljalnem obdobju. Telički so kljub dobrim minutam na koncu izgubili proti Detroitu, medtem ko je Miami z B ekipo od prve do zadnje minute kontroliral srečanje. Kljub temu, da tekme predsezone niso pravi pokazatelj forme določenega moštva, se zdi, da Dallasova klop vsaj za razliko od Miamija ni tako efektivna. Navsezadnje so obe tekme, ki so jih v večini (kot je to običajno) odigrali igralci s klopi, izgubili.

Miami je po odhodu trojice Lebron-Bosh-Wade že lep čas klub v katerem na vsaki tekmi izstopa drug posameznik, medtem ko Dallas začenja prvo sezono brez obraza kluba Dirka Nowitzkega. Zanimivo bo, sploh za slovenske privržence, kajti konec koncev tudi težko pričakovani duo Dončić/Porzingis vsega sam ne bo mogel opraviti.

Sorodne objave