Nekdanji Dončićev soigralec še vedno v bitki za življenje

Ognjen Kuzmić je po hudi nedeljski prometni nesreči še vedno v komi, vendar je po poročanju Crvene Zvezde prestal prvo operacijo, njegovo stanje pa je stabilno.


29-letni srbski košarkar je v nedeljo doživel hudo prometno nesrečo. Na magistralni cesti Banjaluka-Prijedor v Bosni in Hercegovini je bil sopotnik v porscheju, ki je trčil v zadnji del nasproti vozečega BMW-ja. Kuzmić je staknil hude poškodbe glave in bil kmalu po nesreči prepeljan v beograjski klinični center.

Kuzmić je pred kratkim zamenjal svojega delodajalca, saj se je iz madridskega Reala, kjer je igral tudi z Luko Dončićem, vrnil v Beograd k Crveni Zvezdi. Pri novem delodajalcu javnost redno obveščajo o zdravstvenem stanju svojega igralca. Operacija, ki jo je izpeljala zdravniška ekipa urgentnega centra, je bila uspešna. Kirurški poseg je odpravil hude maksilofacialne poškodbe, ki jih je Ognjen utrpel v prometni nesreči. Operacija je bila potrebna, da se čeljust in drugi poškodovani deli obraza postavijo v anatomski položaj, kar bo Ognjenu omogočilo neovirano dihanje,” so izjavo iz Crvene Zvezde prevedli na Sportalu.

Pri rdeče-belih še dodajajo, da je Kuzmićevo stanje stabilno, vendar košarkar zaenkrat ostaja v komi. Njegovo zdravljenje in okravnje naj bi potekala v skladu z načrti zdravniške ekipe.

Sorodne objave