LIGA K40: Uvod v četrto sezono Kranjski Gori

S tekmo med Kranjsko Goro in Megaflorom se je začela četrta sezona Lige K40. Domačini izpod Vitranca so slavili zmago s 54:48.


V tekmo, kjer se je močno poznala začetna nepripravljenost, so bolje vstopili domačini, ki so si v prvih desetih minutah priigrali 10 točk naskoka. Tudi v nadaljevanju se je prednost Kranjske Gore vseskozi gibala okoli desetih točk. Gostje so šele v samem zaključku tekme prišli na štiri točke zaostanka, za dokončen preobrat pa je zmanjkalo časa in energije. Pri domačih je 21 točk zabeležil Tim Vrbančič, pri gostih pa Tim Kern 19 točk in 13 skokov.

1. krog – 1. Liga (Skupina 1)
Kranjska Gora : Megaflor 54:48 (17:7, 14:15, 14:14, 9:12)
Statistika tekme


Uroš Trstenjak, Kranjska Gora: “Prišli smo do zmage na prvi tekmi v ligi, kar je bil tudi naš cilj. Vsi fantje smo glede na svojo trenutno fizično pripravljenost dali vse od sebe in verjamemo, da bomo iz tekme v tekmo prikazali še boljšo košarko. Čeprav smo vodili skozi celo tekmo, se je nasprotnikom na koncu spet uspelo približati, ampak v ključnih trenutkih se nismo zmedli in tekmo dokaj mirno pripeljali do konca. Čestitke tudi nasprotnikom za borbeno in nepopustljivo igro.”

Foto: K40

Sorodne objave