Kuzmić iz kome prvič z dvignjenim palcem: “Uspelo mi bo!”

Deset dni po tem, ko je bil udeležen v hudi prometni nesreči, je srbski košarkarski reprezentant Ognjen Kuzmić v klubskem sporočilu za javnost prvič poziral na fotografiji, ob tem pa se je javno zahvalil za vso podporo.


Kuzmić je na fotografiji poziral z dvignjenim palcem in dal jasno vedeti da gre za zmago njegovega življenja. Dvomov o uspešnem okrevanju ni več, 29-letni center beograjske Crvene Zvezde pa bo vseeno še nekaj časa preživel na oddelku za intenzivno nego kliničnega centra v Beogradu. Tam se nahaja točno teden in pol, po tem ko je bil udeležen v hudi prometni nesreči. V sporočilu za javnost so zapisali da Ognjen »normalno komunicira z okolico in se prehranjuje, vseeno pa zdravniški konzilij vztraja pri previdnosti«.

https://www.instagram.com/p/B0TQbrviFIK/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Spomnimo, 14. julija se je v zgodnjih nedeljskih jutranjih urah na magistralni cesti Banjaluka-Prijedor zgodila huda prometna nesreča. Kuzmić naj bi s porschejem zašel na nasprotno stran vozišča in trčil v zadnji del nasproti vozečega vozila BMW. Kmalu po nesreči so ga prepeljali v Beograd, kjer je nekaj dni ležal v komi.

Sorodne objave