Kevin Durant treniral v dresu hrvaške legende

Čeprav Kevin Durant še vedno okreva po operaciji Ahilovega tetiva (v tej sezoni kot kaže sploh ne bo zaigral), pa novopečeni član Brooklyn Netsov ne počiva. Na Twitterju se je danes pojavila fotografija KD-ja pri šuterskem treningu. Ta je še posebej zanimala hrvaške medije, saj je Durant treniral v dresu Tonija Kukoča.


Kevin Durant si očitno želi hitre vrnitve v tekmovalni ritem. Vadba meta je pri tem seveda obvezna. Morebitno dodatno srečo pri treningu pa je 31-letni zvezdnik iskal tudi z izbiro dresa. Nosil je namreč dres legendarnega Tonija Kukoča, hrvaškega reprezentanta in trikratnega prvaka lige NBA s Chicago Bullsi.

Durant je sicer v preteklosti že večkrat poudaril, da je bil Toni Kukoč v otroštvu njegova velika inspiracija. “Zaljubljen sem v igro Dražena Petrovića, bil je neverjeten košarkarski poznavalec. Kakšen strelec je to bil… Evropa je dala še enega velikega košarkarja – Tonija Kukoča, ki mi je bil v otroštvu eden od idolov,” je Durant povedal pred štirimi leti v Parizu.

Brooklynu, Durantovi novi sredini zaenkrat sicer ne gre vse po načrtih. Zaenkrat je pri štirih zmagah in šestih porazih, v igri pa blesti Kyrie Irving, ki bo po po Durantovi vrnitvi del udarnega dua.

Foto: Instagram/Twitter

Sorodne objave