K40: Logatec z zmago začel branjenje naslova

V Logatcu smo spremljali tekmo med lanskimi prvaki in ekipo Ihana. Slednji so po slabem začetku ujeli ritem, vendar niso resno ogrozili Logatca.


Prvaki so odlično odlično tekmo in povedli s 16:0. V nadaljevanju so se gostje iz Domžal in okolice prebudili in začeli igrati bolje v napadu, vendar niso resno ogrozili zmage Logatca. Gostje so na celi tekmi zadeli zgolj eno trojko iz kar 30 poizkusov, kar priča o slabem strelskem dnevu Ihana iz razdalje. Pri domačih sta se izkazala Domen Brglez s 14 točkami in Matej Guček s 13 skoki. Pri gostih je bil edini strelsko razpoloženi igralec novinec, Gašper Šoln s 17 točkami.

1. krog – 1. Liga (Skupina 2)  
KK Logatec : KK Ihan 66:50 (24:10, 9:14, 13:8, 20:18)
Statistika tekme


Julijan Grgič, KK Logatec: Po odličnem začetku so naši fantje v nadaljevanju nekoliko popustili. Popustili so zaradi sodniškega kriterija, ker so sodniki dovolili grobo igro. Čestitke našim fantom za prvo zmago, bi si pa v letošnji sezoni želel, da bi sodniki sodili dovolj korektno, ker si želimo speljati sezono brez poškodb.
Gašper Šoln, KK Ihan: Slabša predstava na uvodni tekmi nas ne skrbi, saj smo bili zaradi ravno končanih dolgih in napornih priprav na sezono še nekoliko utrujeni. Verjamem, da se bodo težki treningi obrestovali in da lahko z optimizmom zremo v nadaljevanje sezone.

Foto: Liga K40

Sorodne objave