Jokić o svojem bratu: »On je edina oseba na svetu, ki se je bojim.«

Denver Post poroča, da je Jokićev starejši brat Strahinja (37) v stanovanju v Denverju popival z neznano žensko, nato pa ji grozil in jo davil, po tem ko se je ta želela predčasno oditi.


»V strahu je zbežala na balkon, da bi poklicala pomoč, takrat pa jo je Jokić zvlekel nazaj v stanovanje, jo davil in zagrozil, da jo bo dušil do nezavesti’. Vzel ji je tudi telefon nato pa se ji je uspelo dokopati do računalnika prek katerega je kontaktirala znanca, ki je takoj poklical policijo«, poroča Denver Post.

Incident se je sklicujoč na Denverski časopis zgodil minulo nedeljo. Jokić naj bi bil obtožen napada druge stopnje, neupravičenega zadrževanja in prepovedi uporabe telefona.

Isti časnik obuja tudi spomine iz leta 2017, ko je Strahinja na bratovi tekmi Denverja proti Oklahomi tako pobesnel nad sodniško odločitvijo, da so nad njim posredovali varnostniki. Takrat je za Denver Post tudi sam Nikola Jokić podal pretresljivo izjavo: »Ne bojim se nobenega igralca. Zakaj bi se jih? Bojim se samo enega človeka in to je moj brat. Nevem če ste ga že kdaj videli…«.

Sorodne objave