Irving in LeBron v Dallasu ponovno soigralca?

Kyrie Irving naj bi po poročanju Shamsa Charanie stopil v stik z LeBronom Jamesom v upanju, da bi ga prepričal, da se mu v prihajajoči sezoni pridruži pri Dallas Mavericks.


 

Po šestih letih odkar je Irving zahteval prestop iz Clevelanda, da bi se izmaknil iz LeBronove sence po osvojitvi naslova NBA prvaka leta 2016, se zdi, da je Irving pripravljen ponovno stopiti nekoliko v ozadje. V tem času Irving ni uspel priti v NBA finale, niti v Bostonu niti v Brooklynu, kjer je igral.

Po drugi strani je LeBron James leta 2018 vnovič uspel priti v finale s Clevelandom in leta 2020 osvojil naslov NBA prvaka z Los Angeles Lakersi. Špekulacije o prihodnosti Jamesa, vključno s tem, ali bo morda zaključil svojo kariero, še vedno krožijo.

Irvingova želja po združitvi s svojim nekdanjim soigralcem nakazuje na zanimivo dinamiko med njima ter na morebitno možnost skupnega igranja pri Mavericksih. Čas bo pokazal, kako se bodo stvari odvile in kakšne odločitve bosta sprejela Irving in James glede svoje prihodnosti na košarkarskem parketu.

Sorodne objave