Dvojni dvojček Davisa na debiju z Lebronom

LeBron James in Anthony Davis sta v dresu Lakersov prvič letos zaigrala skupaj in v odigranih minutah povsem dominirala. Jezerniki so z novim udarnim dvojčkom na prvi tekmi v Chase Centru v San Franciscu odšteli lekcijo Bojevnikom, ki bodo v sezono stopili z občutno spremenjeno zasedbo. Končni izid je bil 101:123 za LeBrona in Druščino.


Ekipe NBA s pripravljalnimi tekmami prihajajo v ritem za začetek ene najbolj pričakovanih sezon, ki se bo začela 22. oktobra. Navdušenje navijačev Los Angelesa pa je lahko še večje, kot je bilo po poletnem prestopnem roku, saj je Anthony Davis več kot upravičil svojo kvaliteto. V 18 odigranih minutah je dolgoletni zvezdnik New Orleans Pelicans dosegel kar 22 točk in 10 skokov, ter tako dosegel prvi dvojni dvojček za novo ekipo. Navduševal je predvsem s skoki v napadu in raznovrstnimi zabijanji, ki so bila nemalokrat servirana s strani LeBrona Jamesa.

Edini zvezdnik na strani bojevnikov, ki je zaigral na tej tekmi, je bil Stephen Curry, ki je z zgolj enim zadetim metom za tri na koncu prispeval 18 točk. V vrstah najmočnejše NBA dinastije zadnjih let seveda ni več Kevina Duranta, poškodovanega Klaya Tomphsona in Draymonda Greena, ki se bo pridružil ob uvodu sezone.

https://www.youtube.com/watch?v=3myeDRJvFNI

Sorodne objave