Dončić in letalske družbe pač ne gredo skupaj

Luka Dončić in nemški letalski prevoznik Lufthansa sta imela že pred meseci na Twitterju živahno debato, po tem ko se Ljubljančanovo potovanje ni odvilo po njegovih načrtih. Zdaj pa je pri isti družbi znova naletel na težave.


V torek je še enkrat opozoril na pomanjkljivo storitev nemškega giganta. “Moram spet pisati … Zdaj moram ostati na letališču deset ur, ker so spremenili moj polet! To je noro,” je zapisal Dončić.

Zgolj nekaj minut kasneje se mu je v odgovor oglasila Lufthansa, ki je za zaplet obdolžila turistično agencijo in posredno s prstom kazala na Adrio Airways. Izpostavila je, da nimajo vpliva na razpoložljivost sedežev na poletih slovenskega prevoznika.

Dončić je nato vztrajal pri svojem: “Vse je bilo narejeno pravilno. Potrditev imam na svojem telefonu,” je odvrnil košarkar, ki je na poti s svojo partnerko Anamario Goltes. Nekaj ur kasneje je Lufthansa kar prek Twitterja Dončića obvestila, da je zaplet odpravljen in da lahko Slovenec potuje s prvotno načrtovanim letom. Zvezdnik Dallas Mavericksov se je le še kratko zahvalil.

Sorodne objave