Codi Miller-McIntyre po novem porazu: Popraviti moramo kemijo

Cedevita Olimpija je tudi včeraj ostala praznih rok na gostovanju pri Brescii. Ljubljančani so tako po treh krogih zasidrani na dno lestvice brez zmage.


Pred medije sta po tekmi stopila vidno nezadovoljna Slaven Rimac in letos gonilna sila moštva, Codi Miller-McIntyre. Rimac je izpostavil, da igralcev nikakor uspejo sprostiti in da iz neznanega razloga delujejo nervozni, McIntyre pa bi raje videl, da bi namesto v ligi ABA zmagovali v Euroupu. Celotni izjavi si lahko preberete spodaj:

Slaven Rimac, glavni trener KK Cedevita Olimpija:
»Vse tri tekme v 7Days EuroCupu smo izgubili na enak način, zaradi neumnost v drugem polčasu, in enako lahko rečemo za obračun z Germani Brescio. Dvoboj smo znova zelo dobro odprli. To, kar smo se pred začetkom dogovorili v garderobi, smo tudi počeli na začetku tekme. Nato smo popolnoma prenehali igrati. Iz meni nepoznanega razloga delujemo zelo nervozno. Na igralce poskušamo vplivati tako, da jih skušamo malenkost sprostiti, da pozabijo na nervozo, a vemo, da je težko delovati na takšen način, sploh, ko se naš tekmec razigra.«

Codi Miller-McIntyre, igralec KK Cedevita Olimpija:
»Popraviti moramo kemijo na parketu. Ko to popravimo, bomo zelo dobro moštvo. Želim si, da bi se v tej sezoni 7Days EuroCupa zgodilo ravno nasprotno, kot se je zgodilo do zdaj. Morda bi bilo bolje, da če bi izgubili prve tri tekme Lige ABA in dobili prve tri obračune v Evropskem pokalu, saj imamo v regionalnem tekmovanju časa za odpravljanje napak več kot dovolj. V 7Days EuroCupu so stvari drugačne. Moramo se vrniti v dvorano in najti stvari, ki jih počnemo narobe, in kaj nam manjka, če želimo napredovati med najboljših 16 moštev tekmovanja.«


7DAYS EUROCUP, 3. KOLO

PalaLeonessa (Brescia, Italija), sreda, 16. oktober:
GERMANI BRESCIA – CEDEVITA OLIMPIJA 78:71 (19:27, 20:19, 16:11, 23:14)
Cedevita Olimpija:
Krušlin 2, Boatright 9, Krampelj, Hopkins 10 (4 skoki), Murić, Mulalić, Miller-McIntyre 21, Blažič 18, Stipanović 2 (6 skokov, 4 podaje), Simonović 7 (9 skokov), Zirbes 2 (4 skoki).

Foto: Luka Zavodnik/Pametni Mediji

Sorodne objave