Codi Miller-McIntyre novi organizator igre Cedevite Olimpije

Moštvo Cedevite Olimpije je na položaju organizatorja igre pridobila Codija Millerja-McIntyreja, ki je z ljubljanskim klubom podpisal enoletno pogodbo.


Najnovejša okrepitev v četi Zmajev, ki vztrajno širi igralski kader za novo sezono je Codi Miller-McIntyre, ameriški košarkar pa bo na svojem položaju eden glavnih kreatorjev igre moštva glavnega trenerja Slavena Rimca.

Sezono 2018/19 je sprva začel kot član moštva Lige NBA Dallas Mavericks, a v najmočnejši ligi na svetu ni zaigral. Telički iz Teksasa so ga poslali v Razvojno Ligo NBA k ekipi Texas Legends, za katero je odigral osem tekem in v svojo statistiko dodal 10,6 točke, 6,5 podaje, 5,8 skokov in 1,9 pridobljene žoge na obračun.

Letos poleti smo imeli 25-letnega Američana priložnost spremljati na tekmah Poletne Lige NBA, nosil pa je dres moštva Los Angeles Lakers. Zaigral je na štirih tekmah, v povprečju pa na parketu preživel 24,5 minute in dosegal 9,8 točke, temu pa je dodal še 6,3 skoke in 6,0 podaj na obračun. Bil je najboljši podajalec Jezernikov, drugi skakalec in četrti najboljši strelec.

Sorodne objave