Cibona po 50 dnevih znova skupaj na treningu!

Košarkarji Cibone so po obdobju karantene znova začeli s treningi. Ti bodo potekali v košarkarskemu centru Dražena Petroviča, za enkrat pa se jim njihov glavni trener še ne bo smel pridružiti.


Na treningu se bo lahko zbralo 13 igralcev, ki bodo razporejeni v tri skupine. Te se med seboj ne bodo smele neposredno srečati. Trener Cibone Ivan Velić bo moral po nedavnem povratku iz Bosne in Hercegovine preživeti 14-dnevno samoizolacijo, šele nato se bo lahko na parketu pridružil svojim varovancem. Treninge bosta v tem času prevzela njegov pomočni Bariša Krasić in kondicijski trener Ivan Antunović.

»Po petdesetih dnevih smo komaj čakali, da treniramo skupaj. Tu imamo dobre pogoje za treninge po napotkih hrvaškega zavoda za javno zdravstvo. Delali bomo v treh skupinah. Med seboj se igralci te in one skupine ne bodo niti videli. Dani premor je pričakovano vplival na igralce, ki so fizično malo padli, a to je povsem normalno. Vidi se, da so še vedno delali in se držali programa, ki jim je bil dodeljen. V obdobju, ki prihaja bomo oddelali profesionalno, na individualnem poudarku in v aspektu čistoče ter kondicijske pripravljenosti,« pripoveduje pomočnik trenerja Bariša Krasić.

Photo: Sportske novosti-Jutranji list

Sorodne objave