Charles Barkley ob porazu Bojevnikov zbadal poškodovanega Thompsona

Ameriški košarkarski analitik in zvezda NBA TV šovov, Charles Barkley slovi po svojem ostrem jeziku, ter se kritik ne boji streljati neposredno v obraz. V šovu Inside The NBA je Barkley poškodovanemu Klayu Thompsonu zaklical, da nova podoba Bojevnikov letos ne bo prišla niti v končico.


Klay, ki bo žal najverjetneje izpustil letošnjo sezono, je bil v omenjeni oddaji dejansko eden izmed gostov, kjer so med polčasom vneto analizirali potek srečanja med Bojevniki in Clippersi.

Na tej točki je Barkley brez dlake na jeziku Thompsonu povedal: “Pred tekmo sem se zmotil. Trdil sem da bodo (Bojevniki) na koncu osmi ali sedmi (v konferenci). Toda ne bodo prišli niti končnico. Enostavno ne morejo zadevati,” je bil zbadljiv Barkley.

Tomphsona provokativni komentarji niso vrgli iz tira in nemudoma se je postavil v bran svoji ekipi: “Chuck ima pravico biti pesimističen,toda te mladi fantje bodo stopili naprej!”

Kakšna bo sezona Golden Statea je zgolj še en zanimiv aspekt nove sezone NBA, v kateri mnogi pričakujejo padec dolgoletne dinastije. Ali je Bojevniška četa res tako zdesetkana, da ne bo prišla v končnico, ali pa se bo v Golden Stateu prebudil osvežujoč pomladek, bo pokazal le čas.

Photo: Cluchpoint

Sorodne objave