Bucksi do tretjega zaporednega poraza, Jezerniki slavili na domačih tleh

Giannis in druščina so doma gostili ekipo Utaha in izgubili z rezultatom 107:95. Pred domačimi navijači niso imeli svojega večera saj so jih gostje nadigrali v skoraj vseh segmentih igre in zasluženo slavili.


Pri domačih je blestel nihče drug kot “Greek Freak“, ki je prispeval 25 točk, dodal 7 skokov in zbral 6 podaj. Grayson Allen je dodal 18 točk. Vroči Giannis ni bil dovolj za zmago domače ekipe, saj so imeli gostje na svoji strani bistveno več vročih košarkarjev. Donovan Mitchell je prispeval 28 točk, dodal 4 skoke in 2 podaji, Mike Conley pa je prispeval 20 točk, dodal 3 skoke in 2 podaji. Bucksi z razmerjem zmag in porazov (3-4) zasedajo deseto mesto na vzhodni konferenci. Utah pa z razmerjem (5-1) zasedajo prvo mesto na zahodni konferenci.

Ekipa Jezernikov je doma gostila Houston Rocketse in slavila z rezultatom 95:85. Po poškodbi gležnja je zopet zaigral LeBron James in za ekipo zbral 15 točk, dodal 7 skokov in 8 podaj. Najuspešnejša pa sta bila Carmelo Anthony, ki je prispeval 23 točk in Russell Westbrook, ki je prispeval 20 točk. Za Rakete sta največ točk prispevala Eric Gordon, ki je prispeval 17 točk in Christian Wood, ki je prispeval 16 točk. Jezerniki tako z razmerjem zmag in porazov (4-3) zasedajo šesto mesto na vzhodni konferenci, Rakete pa z zelo slabim razmerjem (1-5) zasedajo trinajsto mesto prav tako na zahodni konferenci.

Ostali dve tekmi:

Charlotte Hornets – Portland Trail Brazers 125:113 (Spectrum Center)

Brooklyn Nets – Detroit Pistons 117:91 (Barclays Center)

Sorodne objave