Dallas na krilih Dončića do nove zmage

Ekipa Dallasa je ponoči igrala na svojem parketu in premagala ekipo Sacramenta z rezultatom 105:99. S četrto zmago se po šestih odigranih tekmah nahajajo na četrtem mestu zahoda.


Najučinkovitejši igralec na parketu je bil zopet Luka Dončić, ki se je ponovno povsem približal trojnemu dvojčku. Le še vprašanje časa je kdaj bo dosegel prvega v sezoni. Na tekmi je je ustavil pri 23 točkah, dodal pa je 8 skokov in zbral 10 podaj. Pri domačih sta bila strelsko razpoložena še Tim Hardaway Jr., ki je prispeval 16 točk in Dorian Finney – Smith, ki je prispeval 13 točk. Ekipa je zopet igrala brez Kristapsa Porzingisa, ki naj bi se lažje poškodoval. Za kakšno poškodbo gre še ni znano.

Goste sta v igri držala Richaun Holmes, ki je prispeval 22 točk in 10 skokov, ter Harrison Barnes, ki je prispeval 15 točk in dodal 10 skokov.

Dallas naslednjo tekmo igra iz torka na sredo, zopet pa bodo igrali doma, kjer bodo gostili vročico iz Miamija. Nekaj najlepših akcij včerajšnje domače zmage pa si lahko pogledate v priloženem videoposnetku.

Sorodne objave