Bojevniki vnovič brez Duranta, visoka kazen za incident na parketu

Kevin Durant tudi na četrti tekmi finala lige NBA ne bo stopil na parket za dvakratne branilce naslova Golden State Warriors. Trener Bojevnikov Steve Kerr pa je dejal, da se bo v moštvo najverjetneje vrnil branilec Klay Thompson, petkratni udeleženec tekme vseh zvezd.


Oba superzvezdnika sta manjkala na zadnji tekmi velikega finala, kjer je Toronto znova prevzel vodstvo v zmagah. Dvakratni najkoristnejši igralec finala NBA Kevin Durant, ki je s povprečjem 32,5 točke na tekmo najboljši strelec prvakov v letošnji končnici, pa bo zaradi poškodbe izpustil že deveto tekmo končnice zapored. V tem času je ekipa zbrala šest zmag in dva poraza.

Verbalno blatenje prvega branilca Toronta

Po tretji tekmi je vodstvo lige NBA kaznovalo manjšinskega lastnika Golden State Warriors Marka Stevensa s 500 tisoč dolarjev kazni ter prepovedjo udeležbe na vseh tekmah NBA in vseh dejavnostih njegove ekipe za leto dni. Tako hudo kazen je Stevens dobil zaradi verbalnega napada na organizatorja igre Toronta Kyla Lowryja, ki ga je tudi odrinil, ko se je Lowry v boju za žogo vrgel med gledalce v prvi vrsti. Stevens je moral po tem še pred koncem tekme v spremstvu varnostnika zapustiti dvorano.

Sorodne objave