Bivšemu trenerju se cedijo sline po Marjanoviću

Srbski center Boban Marjanović je včeraj ob visoki zmagi Dallasa nad New Orleansom navdušil svojega bivšega trenerja pri Detroit Pistonsih. Po srečanju je Stan Van Gundy priznal, da bi moral Srbu nameniti več minut, ko sta še sodelovala skupaj pri Detroitu.

Marjanović je proti Pelikanom uprizoril tekmo sezone, dosegel je 15 točk in 16 skokov. Van Gundyju se je ob visokem porazu po tekmi še kako kolcalo po srbskem velikanu.

»Če sem kaj potegnil iz Detroita, vedno se seveda samoocenjuješ, je, da bi mu moral pustiti več igrati. Res bi mu moral. Mislim, da je še kar nekaj trenerjev, ki bi se z menoj strinjalo,« je dejal Van Gundy za NBA TV in nadaljeval: Kot trener, vedno misliš na obrambo. Tam bi bil (Boban) lahko problem, toda človek je tako nezaustavljiv kot tudi nesebičen. Želim si da bi mu namenil več minut.«

Marjanović postaja vse pomembneši člen Dallasove zasedbe, ki je odlično začela sezono. Srbski košarkar, znan po svoji prijaznosti in humorju je pri Dončiću in druščini očitno našel svoj dom.

Sorodne objave