Ameriški organizator zmajev s sporočilom Dončiću

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo ob koncu tedna igralsko kemijo ustvarjali na turnirju v Sarajevu, kjer bo skušal soigralce podrobneje spoznati tudi ameriški organizator igre Codi Miller-McIntyre, sicer amaterski modni oblikovalec, ki je o selitvi v Ljubljano obvestil tudi Luko Dončića.


Po zmagi in porazu košarkarji Cedevite Olimpije potujejo na turnir v Sarajevo, kjer se bodo v petek pomerili z Gaziantepom, nato pa v soboto bodisi z Budućnostjo bodisi s Cljuem. Kemija med igralci je za enkrat še v povojih, najhitreje pa bo igralce moral spoznati ameriški organizator igre Codi Miller-McIntyre.

“Codi je igralec, ki lahko drži ritem tekme. Igra v napadu in v obrambi. Veliko podaja, tudi skače,” za Sportal ocenjuje trener Zmajev Slaven Rimac. “Nisem tak, da bi kričal ali veliko govoril, a ko igram, igram z veliko energije. Poskušam poskrbeti, da so igralci na pravih položajih, da lahko zadenejo,” pa se opisuje 25-letni branilec, ki še ni odpisal možnosti, da bi nekega dne zaigral v ligi NBA. Morda prav v Dallasu, kjer se je lani med pripravami družil tudi z Luko Dončićem. “Ko sem se odločil, da pridem sem, sem mu poslal sporočilo na Instagram: ‘Hej, igram v tvojem mestu, v tvoji državi.”

Sorodne objave