VIDEO: “Bobinator” zadeval, blokiral in zbijal šale

Ob včerajšnji visoki zmagi Dallasa s 130:86 nad New Orleansom je veliko minut za dokazovanje dobil tudi srbski orjak Boban Marjanović.


Kar 224-cm visoki center Boban Marjanović je zaradi svoje višine in občutka za igro izjemno dominanten pod obročem, a obenem zaradi počasnosti predstavlja težavo v obrambi, kadar nasprotnik igra s hitrimi in gibljivimi visokimi igralci. Zaradi tega na tekmah dobiva priložnost predvsem v določenih situacijah, ki Dallasu omogočijo, da čim boljše izkoristi prednosti svojega rezervnega centra. Včeraj pa je Marjanović zablestel že takoj po prihodu na teren, zaradi izjemno visokega vodstva pa je veliko priložnosti dobil tudi v nadaljevanju tekme. Te minute je odlično izkoristil, saj je ob metu iz igre 5/6 dosegel 15 točk, ob tem pa zbral še kar 16 skokov in podelil dve blokadi.

Zaradi sijajnega večera je bil Boban odlično razpoložen tudi po srečanju. V intervjuju po tekmi je vselej nasmejanemi “Bobi” tudi šaljivo odgovoril na vprašanje, kako je odreagiral na vzklike “MVP, MVP”, ki jih je prejel med srečanjem: “Počutim se odlično. Prvič sem na televiziji. Pozdravljena mama, pozdravljen ata, pozdravljena družina… Tukaj sem, v Dallasu.”

Vsi vrhunci in zabavna izjava po tekmi v spodnjem videu:

Foto: Associated Press

Sorodne objave