Steve Nash: “Kyrie Irving domačih tekem v sezoni ne bo igral”

Kyrie Irving

Trener Brooklyna Steve Nash je spregovoril o svojemu organizatorju igre Kyrieju Irvingu. Na neverjetno realističen način je napovedal sezono Netsov v primeru, da se Irving ne cepi.


Kyrie Irving je eden izmed redkih igralcev v ligi NBA, ki se ne želi cepiti. Vsekakor pa je najbolj znan in za svojo ekipo pomemben igralec med vsemi. Od petka dalje lahko trenira v dvorani Brooklyna, vseeno pa je trener Steve Nash realen, ko je govora o njegovem igranju v sezoni.

»Mislim, da nam je jasno, da Kyrie Irving domačih tekem ne bo igral. Sigurno je, da bomo igrali brez njega. Ostajajo le vprašanja kje, kdaj in kolikokrat,« je bil kristalno jasen dvakratni MVP rednega dela sezone in trener Brooklyn Netsov Steve Nash.

Irvingov status je še naprej nejasen, saj je zaradi necepljenja na udaru javnosti in lige. Sedemkratni All-Star igralec je že manjkal na dveh tekmah v pred sezoni. Kot pa je povedal Nash, pa se lahko stvari spremenijo v vsakem trenutku.

V petek so mu dovolili treniranje v stavbi HSS Trainging center, ki jo Brooklyn uporablja za treninge. Rekoč, da gre za zasebno delovišče, ne hodi nasproti zakonom in pravilom mesta New York City.

Sorodne objave