Šiško zaradi poškodbe izpušča obračun proti Panathinaikosu

Žan Mark Šiško je prejšnji petek v dresu Bayern Münchna debitiral v Evroligi, tokratni obračun proti Panathinaikosu pa bo izpustil zaradi poškodbe.

Pred Bavarci je izredno zahteven teden, saj jih v roku petih dneh čakajo kar tri gostovanja. Že nocoj ob 20:00 se bodo v dvorani OAKA pomerili s Panathinaikosom, v petek pa jih čaka še gostovanje nekaj kilometrov južneje v Pireju pri Olympiakosu. Tekmovalni teden zaključujejo v nedeljo, ko v domačem prvenstvu gostujejo še pri Ludwigsburgu, ki trenutno na lestvici Bundeslige zaseda odlično drugo mesto in zaostaja le za še neporaženim Bayernom.

Trener Oliver Kostić je na gostovanja s seboj vzel 14 igralcev, prvo tekmo pa zaradi poškodb izpuščata Šiško in Nihad Đedović. Pri slovenskem organizatorju igre so pred srečanjem navedli, da gre za poškodbe adduktorjev, Đedović pa se že dlje časa ukvarja z lažjo poškodbo hrbta. Za zdaj še ni znano za kako hudo poškodbo gre pri Šišku, glede na to, da je z ekipo vseeno odšel na turnejo tekem v gosteh, pa se predvideva, da je poškodba blažje narave in bo morda znova zaigral že v petek.

Foto: FC Bayern München

Sorodne objave