Russel Westbrook se seli v Huston

Prvi, zdaj bivši zvezdnik Oklahome Cityja Russell Westbrook se bo preselil v Teksas, kjer bo v novi sezoni Lige NBA moči združil z Jamesom Hardnom.


Oklahoma se je morala odreči Wwstbrooku, stroju za trojne dvojčke, a je v zameno zanj iztržila veliko. S strani Hustona je prejela odličnega organizatorja igre Chrisa Paula, dva izbora v prvem krogu naborov v letih 2024 in 2026, prav tako še zamenjavo izborov na naborih v letih 2021 in 2025. Potem ko je Paul George zamenjal Oklahomo za Kalifornijo, kjer je skupaj s KawhijemLeonardom okrepil LA Clipperse, je Oklahoma City Thunder pridobil kar osem izborov v prvih krogih naborov!ž

“Navdušeni smo, da imamo Russlla. Spremljal sem njegove igre za Oklahomo City, res je zelo eksploziven,” je za Fox 26 dejal lastnik Houston Rocketsov Tilman Fertitta in in poslovilne besede namenil še Paulu: “Naše moštvo je drugo leto zapored doseglo največ zmag v klubski zgodovini, kar ne bi bilo mogoče brez Chrisa Paula. Je neverjeten igralec in v Houstonu ga bomo zelo pogrešali.”

Sorodne objave