Real Madrid tik pred podpisom z odličnim tunizijskim centrom

Po poročanju španskih medijev je Real Madrid blizu dogovoru  s Salahom Mejrijem, ki bo kot kaže znova nosil dres kraljevega kluba.


Kot je prvi poročal novinar El Espanola Jorge Calabres, Real Madrid ureja še zadnje podrobnosti s predstavniki tunizijskega velikana, Salaha Mejrija. 33-letni center je nazadnje v septembru po zaključku svetovnega prvenstva, kjer je blestel za tunizijsko izbrano vrsto, kot zamenjava za poškodovanega Brandona Bassa podpisal kratkoročno pogodbo s kitajskim Lianoningom. Po navedbah naj bi že takrat pričakoval ponudbo iz Evrope ali lige NBA.

Mejri, ki je zdaj v Dallasu, čaka na dokončno sklenitev pogodbe, da se lahko odpravi v Madrid, kjer bo moral opraviti še zdravniški pregled. Pred epizodo na Kitajskem je bil od junija član prav Dallas Mavericksov, kjer je bil eden najtesnejših zaupnikov slovenskega asa Luke Dončića. Soigralca sta bila namreč že predtem ravno v dresu Reala, Mejri pa je celo v enem izmed intervjujev izjavil, da se počuti kot je njegov drugi oče. Poleg že naštetih klubov je Mejri v karieri zaigral še rodni Étoile Sportive du Sahel, Antwerp Giants in Obradoiro.

Foto: FIBA/www.fiba.basketball

 

Sorodne objave