Prestopna bomba! Vrača se Carmelo Anthony

Kot poroča Adrian Wojnarowski, bo Carmelo Anthony ponovno zaigral v ligi NBA.


Po poročanju ESPN-a je nekdanji ameriški zvezdnik že podpisal pogodbo z Portland Trailblazersi.

35-letni krilni igralec je iskal nov klub vse od kar so ga Houston Rocketsi v lanski sezoni po vsega 10 tekmah zamenjali v Atlanto, kjer pa ni dočakal priložnosti. V dolgoletni karieri je desetkrat zaigral na All-star tekmi, šestkrat bil izbran v eno izmed idealnih peterk lige, osvojil pa tudi titulo za najboljšega strelca lige. Njegovo karierno povprečje v ligi NBA znaša kar 24.0 točk, 6.5 skokov in 4.8 asistenc.

Glavni zvezdnik Blazersov Damian Lillard naj bi bil o potezi obveščen že v sredo zvečer, prihodu Carmelota pa naj bil naklonjen. Anthony se bo ekipi pridružil na prihajajoči seriji gostovanj, ki vključuje tudi tekmo proti njegovemu zadnjemu moštvu, Houstonu. Podpisal je nezagotovljeno pogodbo, ki mu prinaša 14 490$ dnevno. V kolikor bo ostal v ekipi tudi po 7. januarju pa bo njegova pogodba postala popolnoma zagotovljena.

Portland bo tako po slabem začetku sezone zdaj z nekdanjim superzvezdnikom lige do nadaljnjega poskušal zapolniti vrzel, ki je v moštvu nastala po poškodbi Zacha Collinsa.

Foto: Adam Hunger/USA Today Sports Images)

Sorodne objave