Prepelič zapušča Real, a ostaja v Španiji; Dragić v Nemčijo

Kot se je natolcevalo že nekaj časa je Klemen Prepelič Real Madridu postal odveč. Pri Belem baletu pa se Prepeliču ne bodo povsem odrekli. Za zdaj odhaja na posodo k Juventutu iz Badalone. Zoran Dragić zapušča Trst, kjer je nastopal v prvi italijanski ligi in se seli k nemškemu Ulmu, katerega trener je Jaka Lakovič.


Klemen Prepelič se bo tako pri Juventutu pridružil dobremu prijatelju Alenu Omiću. Z Omićem sta skupaj igrala že v zeleno-belem dresu ljubljanske Olimpije, tudi tokrat pa se bosta v Ljubljani znašla v vlogi gostov. Juventut se bo namreč v sklopu Evropskega pokala pomeril prav s Cedevito Olimpijo.

Zoran Dragić z enoletno pogodbo

30-letni Dragić je podpisal enoletno pogodbo s nemškim prvoligašem Ulmom. Odločitev mu je gotovo olajšalo dejstvo, da tam v vlogi glavnega trenerja nastopa Jaka Lakovič. Zelo sem vesel, da se je Zoran odločil igrati v Ulmu. Seveda ga zelo dobro poznam iz svojega časa z reprezentanco in vem, da bo našemu moštvu pomagal na številnih mestih. Je absolutni vodja na igrišču, predvsem pa ima močno napadalno igro in zelo dobro igra v obrambi,” je za spletno stran Ulma povedal Lakovič.

Sorodne objave