Porzingis vprašljiv za gostovanje v Phoenixu

Potem ko je Kristaps Porzingis izpustil zadnji Dallasov trening, je trener Rick Carlisle pojasnil, da je Dončićev soigralec zaradi lažje poškodbe kolena vprašljiv tudi za srečanje s Phoenixom, ki bo potekalo danes ponoči ob 3.00.


Po daljši odsotnosti, ki jo je Porzingisu naložilo prav njegovo koleno, je zdravje Dallasovega centra ena prvih skrbi kluba. Na srečo se je bolečina zadnjih dni pojavila v drugem (nepoškodovanem) kolenu, drugače bi bil njegov nastop na sledečem srečanju že odpovedan. Kljub morebitni odsotnosti proti Soncem naj bi Porzingis kmalu znova zaigral v polnem pogonu.

Telički se nadejajo novega zmagovalnega niza, potem ko so ga po petih dobljenih tekmah, vključno z velikima zmagama proti Torontu in Houstonu, v torek prekini L. A. Clippersi. Trenutno z enajstimi zmagami in šestimi porazi zasedajo 5. mesto v zahodni konferenci. Carlisle je že večkrat poudaril, da je glavni cilj moštvo pripeljati nazaj v končnico, sčasoma rasti kot ekipa in posledično postati kandidat za naslov prvaka.

Dallas od Porzingisa pričakuje, da bo eden ključnih členov na poti do želenega uspeha, razna tveganja na njegov račun pa so praktično nedopustna.

Photo: Dallasnews

Sorodne objave