Poetične besede, ki jih je LeBron namenil Kobeju Bryantu

Čeprav nista nikoli dobila priložnosti zaigrati drug ob drugemu, bosta imeni LeBron James in Kobe Bryant vedno prepleteni v ligi NBA. Dva izjemna košarkarja danes ne bi mogla živeti bolj drugačnih življenj. Kobe po dvajsetih sezonah uživa v očetovstvu in upokojitvi, medtem ko LeBron v svoji 17. sezoni s polno paro poganja vlak Lakersov, ki imajo trenutno najboljši izkupiček sezone.


Dve super-zvezdi sta se na kratko združili na minulem srečanju Los Angelesa in Atlante, po tem ko je Bryant z roba igrišča v Staples Centru na lastne oči spremljal sijajno predstavo Jamesa.

Ob koncu tekme sta si podala roko in drug drugemu namenila nekaj besed. Kaj si LeBron misli o Kobeju, je v intervjuju razkril novinar Jezernikov Mike Trudell: »Zmage. Osvajanje prvenstev. Storiti vse kar je v moči tvojega DNK. Dva fanta, naravnost iz univerze na katere je bilo postavljeno veliko pritiska že ob rosnih letih. Zgolj vsak dan delati na tem, da si najboljši na svetu. Da daješ navdih otrokom po vsem svetu. Deliva si veliko podobnosti in v čast mi je biti del ‘Lakers Nacije’,« je z iskro v očeh povedal LeBron.

Izpostavil je seveda tudi, kako je Kobe njegov vzornik in navdušenje nad tem, da ga je prišel spremljat ob igrišče.

Photo: ClutchPoints

Sorodne objave