Luka Dončić 1 na 1 z največjimi zvezdniki!?

V času svetovne karantene se televizijska mreža ESPN in liga NBA spogledujeta z zanimivo idejo, da bi prenašali tekmo »otroške« košarkarske igre HORSE, v njej pa bi se ironično spopadli največji zvezdniki lige NBA.


Igra je zelo preprosta a tudi najpopularnejša med vsemi generacijami košarkarjev, ko so ti izven ligaških parketov. Prvi igralec se odloči za (zahteven) met, ki ga mora njegov nasprotnik na identičen način ponoviti in zadeti. Tistemu, ki to ne uspe dobi črko in ko prejme vse (H-o-r-s-e) tudi izgubi.

Zaenkrat je ideja, da košarkarji v času samoizolacije svoje mete posnamejo doma oz. v najbližji športni dvorani in se nato prek spleta pomerijo v oddaji ESPN. Seveda bi se v tej zabavni igri pomerila največja košarkarska imena, ki že krožijo med mediji in navijači. LeBron James, Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry, James Harden in seveda – Luka Dončić.

Igra HORSE se je v zgodovini že igrala v sklopu All Star vikenda. V spodnjem posnetku si lahko ogledate duhovit ‘obračun’ med takratnima zvezdnikoma Peteom Maravichem in Georgeom Gervinom. Uživajte!

Photo: NBA.com

Sorodne objave