LeBron James poln hvale na Dončićev račun

Ponoči sta se pomerili dve izmed bolj zanimivih ekip zahodne konference. V izjemno napetem obračunu so bili uspešnejši Los Angeles Lakersi, ki so z 119:110 ugnali Dallas Mavericske.


Kljub temu, da Lakersom ni uspelo omejiti učinka odličnega Luke Dončića, ki je dosegel tudi rekord kariere, je čas nazaj zavrtel LeBron James in ponesel moštvo do zmage. Pred srečanjem je LeBron spregovoril tudi za lokalne medije v Dallasu, eden izmed reporterjev pa ga je vprašal precej nenavadno vprašanje. Vprašanje se je namreč glasilo ali lahko Lakersi ustavijo Dončićev “razzmatazz, skiddily-do”. LeBron je vrnil z duhovitim odgovorom, a obenem tudi pohvalil Dončića:

Um, ne vem ali lahko ustavimo ta ‘razztaz skiddeddly-doo’. Toda lahko zelo otežimo delo obema (Porzingis in Dončić). Oba sta izjemna talenta in upam, da nam bo uspelo osvojiti  zmago.”

Dončić je po tekmi tudi objel svojega velikega idola, ki mu je tudi takrat namenil nekaj pohvale in spodbudnih besed.

https://www.youtube.com/watch?v=rLPseYM0f6s&feature=share

To pa ni bilo vse; James je lepe besede slovenskemu superzvezdniku namenil tudi v intervjuju po tekmi: “Nekaj posebnega je, da sem lahko Lukov vzornik. Lepo je gledati, kako nekdo igra košarko iz ljubezni do igre.”

Foto: NBA

Sorodne objave