Košarkar Cedevite Olimpije nezadovoljen! Ni bil uvrščeni niti v drugo peterko EuroCupa

Kendrick Perry je bil v letošnji sezoni eden glavnih košarkarjev Cedevite Olimpije v evropskem tekmovanju EuroCup. Zato niti ne preseneča, da je na svojem Twitterju izrazil nezadovoljstvo, ker ga košarkarski portal Eurobasket ni ob koncu sezone niti omenil na nobenem seznamu najboljših košarkarjev. 


Perry je v EuroCupu za Cedevito Olimpijo odigral 10 tekem in bil v povprečju na parketu 27 minut. V tem času je v povprečju dosegal 16,6 točke, 2,5 skoka in 5,6 asistence, ob indeksu 18,9. V prvo peterko tekmovanja so se uvrstili Isaia Cordinier (Nanterre), Mathias Lessort (Monaco), Willie Reed (Budućnost), Jamar Smith (Unics) in Miloš Teodosić (Virtus), v drugo pa Mantas Kalnietis (Lokomotiv), Vincent Hunter (Virtus), John Brown III (Unics), Anthony Brown (Levallois) in Jaka Blažič (Cedevita Olimpija), ki je tako edini predstavnik Ljubljančanov, ki je bil omenjen med najboljšimi posamezniki.

Perry ni bil uvrščen niti med 17 t.i. častnih omemb in 28-letni Američan je čivknil: “Ko sem bil izpuščen iz druge peterke zaradi tega nisem delal scene. A, da me ni niti med častnimi omembami? Nekdo na EurobasketNews mora preveriti to s****e.”

 

Foto: Cedevita Olimpija/Aleš Fevžer

Sorodne objave