Kevin Garnett dobiva svoj dokumentarec

Kevin Garnett dobiva svoj dokumentarec

Dvanajstega novembra bo luč sveta ugledal dokumentarec »Anything is possible«, ki bo povedal zgodbo Kevina Garnetta. Preko intervjujev z igralci, s katerimi si je delil parket, bomo spoznali njegovo osebno zgodbo petindvajsetletne poti do danes.


Novi dokumentarec bo prikazal Garnettovo življenje, zapuščino na parketu in izven njega vse od najstniškega igranja košarke do upokojitve. Vmes pa vstavimo še status superzvezdnika in prvaka lige NBA ter nekaj ostalih zgodb.

Dokumentarec bo na voljo 12. novembra, ko bomo spoznali pravo zgodbo Kevina Garnetta, kot je obljubil sam. Pri tem mu bodo, kot rečeno, pomagali ostali košarkarji. Glavno vprašanje pa ostaja. Ali bo v dokumentarcu tudi Ray Allen? To bomo videli čez en mesec.

Kevin Garnett je v svoji karieri na 1482 tekmah povprečno dosegal po 17.8 točk, 10 skokov, 3.7 podaje, 1.3 ukradeno žogo in 1.4 blokado. Svoje najboljše sezone je imel v Minnesoti, kjer je v štirinajstih sezonah povprečno dosegal po 19.8 točk, 11 skokov in 4.3 podaje. Šest sezon pa je preživel v Bostonu, kjer je leta 2008 osvojil tudi svoj edini naslov prvaka lige NBA. Takrat smo tudi slišali njegov vzklik: “Anything is possible”, ki bo tudi naslov dokumentarca.

Sorodne objave