Kevin Durant: “Bilo bi ‘kul’ igrati za Barcelono”

Kevin Durant je nedavno priznal, da razmišlja o tem, da bi pred upokojitvijo eno leto odigral tudi v Evropi.


Kevin Durant je bil pred kratkim gost v šovu svojega nekdanjega soigralca Serga Ibake z naslovom “How hungry are you”, v lahkotnem pogovoru pa je dal nedvoumno izjavo, da ga privlačita tako Barcelona, kot tudi igranje v Evroligi.

Ko ga je Ibaka vprašal kakšni so njegovi načrti za prihodnost, saj je osvojil že ligo NBA in olimpijske igre, je Durant odgovoril: “Res si želim odigrati zadnjo sezono preko oceana. Želim si igrati za Barcelono. To je druga najboljša liga na svetu. Tekme Evrolige izgledajo zabavne. Ne morem zdaj zagotovo trditi, da bom to storil, toda bilo bi ‘kul’ to doživeti.”

Barcelona si je že leta želela povratka Paua Gasola v Evropo, tak scenarij pa se trenutno zdi že nemogoč. Glede na poročanja španskih medijev so se dolgo poigravali tudi z idejo, da bi pripeljali Kobeja Bryanta, očitno pa se jim zdaj kar sam ponuja Kevin Durant. Barceloni je že to poletje uspel največji prestop v Evroligi, saj so direktno iz lige NBA pripeljali trenutno verjetno najboljšega igralca v Evropi, Nikolo Mirotića.

Foto: NBA

Sorodne objave