Karl-Anthony Towons in Joel Embiid uprizorila prvi pretep sezone! #video

Karl-Anthony Towons in Joel Embiid sta uprizorila prvi pretep sezone, ki je sprožil tudi malo vojno na družbenih omrežjih!


Sinoči sta se hudo zapletla dva težkokategornika na tekmi Philadelphije in Minnesote, ki je gostovala pri Sixersih. Celotno srečanje sta bila košarkarja razgreta, na sredini tretje četrtine pa jima je dokončno prekipelo.

Po pretepu, ki je bil relativno ‘kratek in sladek’, sta bila centra obeh ekip izključena. Embiid, ki je očitno mislil da je zmagovalec dvoboja, je v domači dvorani zmagoslavno dvignil roke in navdušil publiko. Ta mu je na domačem terenu vzklikala »MVP!«

Za Minnesoto je bila izključitev Townsa, ki si je nedavno prislužil naziv igralca uvodnega tedna na Zahodu, bolj boleča. Volkovi so na koncu izgubili z velikih 117:95.

Pretep je strasti razvnel tudi na družbenih omrežjih, Towns in Embiid imate namreč za seboj že pravo zgodovino ostrih dvobojev na parketu. Kaj sta košarkarja po končanem obračunu objavljala na svojih Twitter profilih si lahko ogledat spodaj. Nekatere izjave žal niso primerne za prevod na našem portalu.

 

 

 

V celotno razpravo se je vmešal tudi Isiah Thomas, dvakratni prvak lige NBA z Detroit Pistonsi, ki so v tistih časih veljali za najbolj “pretepaško” ekipo. Thomas je kritiziral petelinjenje po spletu in košarkarja pozval naj spor razrežita kar z boksarskimi rokavicami.

 

Sorodne objave