JUTRI SE PRIČENJA PRAZNIK ŽENSKE KOŠARKE V KRANJU

VELIKI MEDNARODNI KOŠARKARSKI TURNIR 2019


MEMORIAL JERNEJA GORTNARJA

Ženski košarkarski klub Triglav Kranj od 6. – 8. septembra 2019 organizira veliki mednarodni turnir. V športni dvorani na Planini v Kranju se bo med seboj pomerilo 6 vrhunskih ekip iz Rusije, Češke, Italije, Madžarske ter Slovenije.

Košarkarski turnir se organizira v spomin na ustanovitelja in dolgoletnega predsednika in podpornika ŽKK Triglav, Jerneja Gortnarja, ki se je poslovil v letošnjem letu. Bil je velik ljubitelj ženske košarke, klub je popeljal v vrh slovenske košarke in uspel pri ženski košarki v regiji ustvariti večjo prepoznavnost in primernejše mesto v družini vseh športov. Z memorialnim turnirjem želijo pri ŽKK Triglav ohraniti spomin nanj in mu izkazati zahvalo in spoštovanje.

V Kranju se obeta pravi praznik ženske košarke, saj tako uglednih in kakovostnih ekip Kranj še ni gostil. Z vrhunsko izvedbo in privlačno kuliso turnirja, si ŽKK Triglav želi približati najmočnejšim evropskim turnirjem, športnicam zagotoviti primerno konkurenco in razvoj, gledalcem pa košarkarski spektakel.

V klubu vabijo vse ljubitelje ženske košarke, da se turnirja udeležijo v čim večjem številu ter s športnim navijanjem spodbujajo dekleta.

Vstopnina: prostovoljni prispevki za polnoletne osebe

Sorodne objave