Jeremy Lin: “Kljub prstanu se ne počutim kot prvak”

Pred slabim desetletjem je veljal za enega večjih košarkarskih talentov na svetu. Danes pa skoraj 31-letni Jeremy Lin, sicer aktualni prvak lige NBA s Toronto Raptorsi priznava, da je prežet z občutkom, da so v najmočnejši ligi na svetu nanj pozabili.


Nekdanji študent na slovitem Harvardu Jeremy Lin je v čustvenem nagovoru na dogodku v Tajvanu poudaril, da se njegova košarkarska kariera nahaja pred morda največjo prelomnico v karieri. “V karieri so se mi zgodile takšne in drugačne reči. Bilo je tudi kar nekaj nesrečnih trenutkov s poškodbami, a vseeno sem pričakoval, da se bo nekdo spomnil name in mi ponudil novo priložnost, da dokažem, da še nisem za odpis,” je s solznimi očmi začel Lin, za katerega v novi sezoni lige NBA ne bo več prostora.

“Preživljam zelo težko obdobje, ker imam občutek, da so vsi obupali nad menoj,” je še pristavil 31-letni košarkar iz Kalifornije. Svojo kariro bi lahko rešil na evropskih tleh, kjer naj bi se zanj ogreli pri aktualnemu evropskemu klubskemu prvaku CSKA iz Moskve.

Sorodne objave