Jalen Rose: Leonard ostaja v Torontu

V NBA-ju postaja vse bolj napeto. Tudi po opravljenih prestopih superzvezdnikov ena in edina skrivnost ostaja Kawhi Leonard. Prvi konkretni namig glede njegove prihodnosti je včeraj sporočil športni analitik Jalen Rose.


Novinarji, ki se navadno ponašajo z najzanesljivejšimi viri (ki se navadno izkažejo za pravilne) tudi letos spuščajo prestopne bombe. Toda za Kawhija Leonarda letos ni informacije, ki bi jo uspeli izkopati in postaviti na pladenj javnosti. Iz MVP-ja letošnjega finala je nemogoče izvedeti kaj novega, govorice, da naj bi bil zdaj bliže LA Lakersom, zdaj Clippersom, zdaj pa Torontu, po pravilu prihajajo iz virov, ki so blizu tem klubom, ne pa blizu igralca.

Nekdanji igralec in ESPN-ov analitik Jalen Rose, ki je lani pravilno napovedal, da Leonard ne bo več igral za San Antonio, je spustil prvi resnejši namig. Leonard se je po dveh sestankih pri Los Angeles Clippersih in Lakersih vrnil v Toronto, kjer bo sedaj še enkrat prisluhnil ponudbi trenutnega delodajalca.

»Danes sem bil cel dan na telefonu,« pravi Rose. 99 odstotkov informacij, ki sem jih slišal, mi pravijo, da bo Leonard ostal v Torontu.” Po njegovih informacijah naj bi podpisal le dveletno pogodbo, po njenem izteku pa bo Leonard v ligi odigral že 10 sezon. To pomeni, da bo imel poleti 2021 na voljo najvišjo pogodbo.

Leonard naj bi svojo končno odločitev sporočil še ta teden.

Sorodne objave