Jagodić Kuridža: Zvezda nas je podcenjevala

Ekipa Sixt Primorske je kot novinka lige ABA uprizorila senzacijo na prvi pomembnejši tekmi sezone. Z 88:82 je v četrtfinalu ABA superpokala premagala favorita po imenu Crvena zvezda!


Najboljši posameznik tekme, Marko Jagodić Kuridža, ki je dosegel 18 točk ob devetih skokih je prepričan, da je njegovo moštvo izkoristilo podcenjevanje s strani Crvene Zvezde. »Zelo dobro smo igrali, zelo smo veseli zmage nad tako uglednimnasprotnikom. Zvezda nas je podcenjevala na začetku tekme, a dosegali smo točke in vodili srečanje. Kljub temu, da so se vračali, smo zdržali pritisk in ustvarili to zmago. Tako je v športu. Beograjčanom želim še mnogo sreče v tej sezoni,« za portal Mondo pripoveduje Kuridža.

Primorsko zdaj čaka še veliki Zvezdin rival – Partizan. »Zmago nad Zvezdo smo zabeležili, zdaj pa se posvetimo novemu testu. V naši ekipi evforija ne vlada dokler ne dosežemo velike lovorike,« dodaja Kuridža.

Polfinale med Partizanom in Sixt Primorsko se bo odvilo v soboto ob 17:00. Njihov tekmec bi lahko postala tudi Cedevita Olimpija, ki se bo v četrtfinalu pomerila s srbskim FMP-jem.

Foto: KK Koper Primorska/Žiga Mikeli

Sorodne objave