Glasovanje za naj igralca 4. kroga 2. SKL

Ponovno smo za vas pripravili spletno glasovanje, v katerem lahko izbirate najboljšega igralca 4. kroga 2.SKL. V prejšnjem krogu je to nagrado uspelo osvojiti Adrianu Hirschmannu, ki je v izenačenem boju ugnal Reneja Žvana.


Ob tesni zmagi Triglava je ponovno ključno vlogo odigral Gaber Ožegovič, ki je v najožjem izboru za igralca kroga že tretjič zapored. Ožegovič je zbral 26 točk, 14 skokov in pet asistenc, nad njim pa je bilo storjenih devet prekrškov, kar je zadostovalo za statistični indeks 31.

Potem, ko je bil med kandidati iz vrst Trotov v prejšnjih dveh glasovanjih Črt Ristič, ta čast tokrat pripada Roku Saviču. Savič je ob domači zmagi nad Ljubljano dosegel dvojnega dvojčka, saj je imel 11 skokov, temu pa dodal še 11 točk.

Prvi nominiranec iz ekipe Mesarija Prunk Sežana je 26-letni ameriški center Timothy Cole. Cole je ob domači zmagi z 88:83 nad LTH Castingsom v le 20. minutah igre dosegel 15 točk ob brezihbnem metu iz igre, pri tem pa zbral še šest skokov.

Član kraškega drugoligaša je tudi Aljaž Stopar, ki se je odlično znašel v novi sredini. Mejo dvajsetih točk je presegel že na prejšnjem srečanju (22), proti LTH Castingsu pa mu je uspelo zbrati 26 točk in tri skoke, od tega je zadel pet trojk iz le sedmih poskusov.

Prvič letos kandidat prihaja iz Medvod. Za igro ob prvi letošnji zmagi si je to zaslužil branilec Jure Bavdek. Bavdek je z raznovrstno igro v napadu odlično razigraval soigralce in se ustavil pri 11 točkah, šestih skokih ter sedmih asistencah.

Zadnji izmed šesterice je Žiga Habat, član Hrastnika. Branilec, ki je v dresu Hrastnika debitiral prejšnjo soboto proti Sežani, je ob zmagi nad Parklji dosegel dvojnega dvojčka. Ob 13 točkah je zbral še 11 skokov (5 v napadu), temu pa dodal še štiri asistence. Hrastnik je Parklje ugnal po preobratu, Habat pa je prispeval nekaj pomembnih košev tudi v samem zaključku tekme.

[IT_EPOLL id=”5306″][/IT_EPOLL]

Sorodne objave