Cousins: “Poslal ti bom kroglo čez j** glavo!”

Novi član L.A. Lakersov DeMarcus Cousins je obtožen verbalnega nasilja nad svojo bivšo punco. Center Jezernikov naj bi nekdanjemu dekletu zagrozil, da »ji bo poslal kroglo v j** glavo…«, če ta ne bo pustila njunega sina na njegovo poroko. Mama zatrjuje, da ima za dokaz v lasti audio posnetek.


Bivšo dekle zvezdnika Christy West, zatrjuje da ji je DeMarcus zagrozil 23. avgusta, dan pred njegovo poroko z novo izbranko Morgan Lang. Posnetek pogovora dejansko obstaja, kjer moški na drugi strani želi spregovoriti s sinom, ob slehrni zavrnitvi pa mu poči film in resno zagrozi. Christy zatrjuje da je moški na posnetku vsekakor DeMarcus Cousins. Odkar je Westova posnetek odnesla na sodišče je v iskanju prepovedi približevanja proti nekdanjemu fantu, zraven pa trdi, da ji je Cousins zagrozil s smrtjo »tudi, če si bo moral pri tem umazati roke«.

Jezerniki so glede obtožb podali izjavo: »Zavedamo se resnih obtožb proti DeMarcusu Cousinsu in seveda zadevo jemljemo resno. Smo v procesu zbiranja informacij, nadalje komentarje pa zaenkrat zadržujemo«.

Sorodne objave