Bo Bogdan Bogdanović zapustil Sacramento?

Košarkarski mediji vse bolj omenjajo, da bi lahko trenutno najbolši srbski organizator igre Bogdan Bogdanović tekom letošnje sezone NBA postal omejen prost igralec.


Ameriški časnik Sacramento’s Bee poroča, da bi Bogdanović, ki pri Kraljih navdušuje, lahko tekom leta postal omejen prost igralec To pomeni, da lahko igralec podpiše novo igralsko pogodbo s katerim koli klubom, toda njegov trenutni klub (Sacramento) ima v tem primeru pravico izenačiti ponudbo in tako zadržati košarkarja v svojih vrstah.

Po omenjenem poročilu gre sklepati, da Bogdanović najverjetneje ne bo podpisal podaljšanja pogodbe s Sacramentom. Namesto tega naj bi 27-letni Srb v času, ko mu poteče pogodba skušal najti boljšo ponudbo pri drugem klubu.

Po drugi strani pa gre pričakovati, da ga Kralji zagotovo ne bodo predali zlahka. Navsezadnje je njihov najboljši branilec, za nameček pa se v ligo vrača z izjemnimi individualnimi predstavami iz svetovnega prvenstva na kitajskem, kjer je dosegal 22.9 točk na tekmo in 4.4 asistence.

Photo: CBS Sacramento

Sorodne objave